Yeni Yılınız Kutlu Olsun (30.12.2011 14:49:00)

Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. UYSAL, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılın daha geride bırakıldığını bildirdi. ÇAVDIR'ın gelişmesi için 2011 yılı içerisinde birçok adım attıklarını vurgulayan UYSAL, mesajında şunlara yer verdi:

'2012 yılı içerisinde de aynı şevk ve enerjiyle devam edeceğimiz çalışmalarla da inşallah yeni yılda da başarılı bir çalışma dönemi geçirmeye çalışacağız. Yeni yılda en büyük arzumuz savaşla, silahla ve terörle beslenen bir dünyanın yerini, insanlığın ortak zenginlikleri olan barış, demokrasi, özgürlükler ve dayanışmanın almasıdır. Milletimiz ve ilçemiz için güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2012 yılının, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum."