Babalar Gününüz Kutlu Olsun (19.06.2011 13:15:00)

Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan UYSAL, babaların ailede en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, özveri ve sınırsız hoşgörünün simgesi olduğunu söyledi.
Çocuklarından sevgi ve şefkatini esirgemeyen, onlara hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları değerleri kazandıran babaların, yerlerinin doldurulamayacağını ifade eden Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, “Bir baba, kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünür. Babaların erdemleri, çocuklarına bıraktıkları en değerli mirastır. Bize doğruları göstermek için çabalayan, hayatı öğreten, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan babalarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevgisini her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babaların bu mutlu gününü kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.