Öğrenciler 23 Nisan'da Başkanlık Koltuğunda (22.04.2011 16:27:00)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL'ın Koltuğuna Oturan Öğrenciler Temsili Belediye Başkanı Oldu.

Beraberinde Okul Müdürleri ve Öğretmenleri ile birlikte Çavdır Belediyesine gelen öğrenciler, bir süreliğine koltuğa otururken, Başkan UYSAL da Belediye çalışmaları hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Mustafa UYSAL, çocukların bugün koltuğa temsili oturduklarını fakat gelecekte bu koltuklara zaten onların oturacağını belirterek “Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Bu anlamda çocuklarımızın iyi eğitim almaları hepimizin birer görevi. Bu anlamda en çok görevde öğretmen, anne ve babalara düşüyor. Çavdır Belediyesi olarak çocuklara yönelik bizlerde kültürel anlamda birçok etkinlik yapıyoruz” dedi. Daha sonra başkanlık koltuğunu tekrar devralan Başkan Mustafa UYSAL, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere günün anısı olarak çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.