Mevlit Kandiliniz Mübarek Olsun (13.02.2011 15:38:00)

Mevlid Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa UYSAL;

İslamiyetin dünyaya duyurulması ve insanlığa tebliğ edilmesini sağlayan Hazreti Peygamberimizin doğum yıldönümü nedeniyle İslam âlemince kutlanan Mevlid Kandilinin insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Belediye Başkanımız mesajında şöyle dedi;  "Hazreti Peygamberimiz, biz Müslümanlar ve bütün insanlık için her bakımdan mükemmel bir örnek hayat sürmüş; ahlakı, sevgiyi, şefkat ve merhameti, barış ve hoşgörüyü kendi yaşamında en somut şekilde insanlığa aktarmıştır. İnsanlığın çok büyük buhranlar yaşadığı bir dönemde akıllara, kalplere, ruhlara hitap ederek, bütün dünyaya huzurun, barışın, kardeşliğin ve güzel ahlakın egemen olacağı manevi bir iklimi tebliğ etmiştir. Bütün insanlığın kurtuluşunun müjdecisi olan sevgili peygamberimizi bir kez daha anlama ve anma vesilesi olarak büyük bir önem ve anlam taşıyan mübarek kandil dolayısıyla, başta Çavdır halkı olmak üzere bütün İslam âleminin kandilini tebrik ediyor, Yüce Allah'tan, ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hâkim olduğu günler nasip etmesini diler,Sevgi ve Saygılarımı Sunarım.