Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun (28.10.2010 12:32:00)

Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlık uğruna canlarını feda eden şehitlerin Türk milletinin kalbinde sonsuza dek yaşayacağını kaydetti.

Mustafa Kemal Atatürk'ün çevresinde Türk milletinin kenetlenmesiyle yürütülen Kurtuluş Savaşı'nın zaferle sonuçlanması ve ardından Cumhuriyet'in kurulması, tarihin ender kaydettiği bir başarı olduğunu belirten Başkan UYSAL, “Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir. Atatürk'ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Her 29 Ekim'de yenilenen azim, kararlılık ve enerjimizle; Cumhuriyetin 87. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, tüm hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum” dedi.