Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun (08.09.2010 11:21:00)

Başkan UYSAL mesajında "Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak ediyoruz.

Bayramlarımızın, yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından da büyük önemi bulunmaktadır' dedi.

Ramazan Bayramının, tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen UYSAL, 'Bu duygularla, tüm Çavdır Halkının, Mübarek Ramazan Bayramlarını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice bayramlara ulaşmalarını temenni ediyorum' dedi.