Kadir Geceniz Mübarek Olsun (05.09.2010 14:41:00)

Çavdır Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL, Kuran-ı Kerim'de bin aydan daha hayırlı olduğu belirtilen Kadir Gecesi ile ilgili yayınladığı mesajda, "Rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen kadir gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan UYSAL açıklamasında "Kadir gecesi, yüce Allah'ın insanlığa kurtuluş çağrısı olan Kuran'ın indirilmeye başlandığı mübarek gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi, kulun Allah'a yakın olduğu gecelerin en önemlisidir. Peygamberimiz, faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah'tan umarak bu geceyi güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı müjdesini vermiştir. Bizde Çavdır'ımız ve Ülkemiz için bu gece dua edelim. Bu vesile ile aziz milletimizin kadir gecelerini kutluyor ve bu gecenin " İslam alemine, tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim" diye konuştu.