Ramazan Ayımız Kutlu Olsun (10.08.2010 11:36:00)

Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, İslam aleminin yarın idrak edeceği mübarek Ramazan münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ramazan ayının başta hoşgörü olmak üzere rahmet ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Başkan UYSAL, "On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı'na iştirak ediyoruz. Ramazan Ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Şenlik, sevinç, kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı Ramazan Bayramı'na sağlık ve esenlik içinde kavuşmalarınızı dilerim. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın mutluluğunu tüm Çavdır'lı hemşehrilerimle paylaşıyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmek dileğiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

"Ramazan Ayı'nın Çavdır'a, ülkemize ve tüm İslam Alemi'ne hayır, bereket ve huzur getirmesini temenni ediyorum."