Burdur Valisi Süleyman Tapsız İlçemizi Ziyaret Etti (02.07.2010 23:32:00)

Burdur’daki görevine yaklaşık bir ay önce başlayan Vali Süleyman Tapsız, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Tapsız, bir günde 5 ilçeye giderek hem iade-i ziyarette bulundu hem de ilçeler hakkında brifingler aldı. İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Enver Aydın ve İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ilçemizde Sayın Valimize eşlik etti.

Çavdır Kaymakamlığı girişinde ilçe protokolü tarafından karşılanan Tapsız, burada kısa brifing aldıktan sonra Belediye Başkanı Mustafa Uysal’ı makamında ziyaret etti. Uysal, başkanlığı döneminde imza attığı önemli projelerle ilgili Tapsız’a geniş bilgi verdi. Vali Tapsız, yapımı büyük oranda tamamlanan ve bu yıl öğretime açılması hedeflenen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Çavdır Meslek Yüksek Okulu binasını da gezdi. Özellikle çevre düzenlemesini çok beğenen Tapsız, eğitime verilen destekten ötürü katkısı olan herkese teşekkür etti.

Vali Tapsız, ilçelerin potansiyellerinin bir an önce daha da aktifleştirilmesi gerektiğini söyledi. Bunun için devlet vatandaş işbirliği içinde çalışılacağını dile getiren Tapsız, “Her ilçemizin kendine has özellikleri var. Çavdır, yolların kavşağında bulunması ve yüksek öğrenim okulu ile gelecekte çok daha canlı olacaktır. Bu ve benzer potansiyellerimizi çok daha fazla canlandıracak ve buraları kalkındıracağız” dedi.