İlçemizde Yeni Çöp Kamyonu (23.06.2010 13:42:00)

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa UYSAL ilçemize çöp kamyonu kazandırdı.

Çevre ve Orman Bakanlığı'nın dağıtmış olduğu çöp kamyonlarından ilçemize kazandıran Belediye Başkanımız, temiz bir Çavdır için çöp temizleme sürelerinin kısaltılmasının çok etkili olabileceğini belirtti.

Çevreyi ve doğal dengeyi korumak için atıkların geri dönüşümünün yapılmasının, gelecek nesillerimize temiz bir dünya bırakmak adına önemli görevlerimizden biri olduğunu söyleyen Uysal, bu amaçla kağıt, plastik, metal gibi katı atıkların ayrı depolanmasını ve taşınmasını sağlamak  gerektiğini, bu geri dönüşüme gidecek atıklar için özel araçlara ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.

Halkımızın ihtiyacına göre çözüm üreten bir anlayışla belediyecilik yaptıklarını belirten Mustafa Uysal, kamyonumuzun Çavdır halkına hayırlı olmasını diledi.