Kadir Geceniz Mübarek Olsun (21.06.2017 17:24:00)

Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL, Kadir Gecesi Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı. UYSAL, yayınladığı mesajında, İslam alemi için büyük önem taşıyan ve nimetlerinin bol olduğu Kadir Gecesi’nin Müslümanlar için bir fırsat gecesi olduğunu bildirdi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı ile birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi'nde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesi dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, mesajında şunları kaydetti: “Birlik beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek günlerin önemi büyüktür. Bu vesile ile aramızdaki çekişmelerin kaldırılmasına, hoşgörü ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına çaba göstermeliyiz. Kadir Gecesi, insanlık alemi için birer kurtuluş, rahmet, mağfiret ve bağışlanma vesilesi ile mübarek gecelerin en anlamlısıdır. Kadir Gecesi, Yüce yaratan tarafından Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecenin, millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çavdırlı hemşerilerimin olmak üzere, ülkemizin ve Türk İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”