23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun (22.04.2017 17:39:00)

Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL yayınladığı mesajda, gelecekteki dünyanın gençlerle çok daha güzel ve çok daha yaşanabilir olacağına inandığını söyledi. Türk Milletinin karakterinde Cumhuriyetin kurucusu büyük Atatürk`ün de belirttiği gibi `bağımsızlık` vardır. Bu nedenle milletimiz, ulusal egemenliğine şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de titizlikle sahip çıkacaktır` dedi.

`Ulusal egemenlik` kavramının çocuklarla bütünleştirilmesinin, Mustafa Kemal Atatürk`ün ve Türk milletinin çocuklara, gençlere ve gelecek nesillere olan sarsılmaz güveninin bir göstergesi olduğunu söyleyen Başkan UYSAL, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Çocuklarımız, Ulusal Egemenlik Haftası nedeniyle dünyanın dört bir yanından gelen kardeşleriyle barışın temelini atıyorlar. Dünya çocuklarını sevgi ve hoşgörü ekseninde bütünleştiren bu bayram, aynı zamanda değişik ülkelerin istikbaldeki yöneticileri arasında sağlam bir gönül bağını da oluşturuyor. Bu da evrensel barış ülküsüne büyük bir katkıdır. Gelecek çocukların ve gençlerindir. Gelecekteki dünya onlarla çok daha güzel ve yaşanabilir olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramlarını içtenlikle kutluyor, onlara sağlıklı, mutlu, güzel ve aydınlık günler diliyorum." dedi.