Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun (15.05.2015 10:33:00)

Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL Miraç Kandili Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan UYSAL mesajında; “Miraç’ın özünde her türlü kötülükten arınma, fedakarlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunma gibi önemli değerler vardır."

"Miraç bir yükseliştir. Göklere olduğu kadar, insanın kendi semasına, yani kalbine ve iç dünyasına doğru da yapması gereken bir yolculuktur. Bu yüzden 15 Mayısı 16 Mayısa bağlayan mübarek gece tüm insanlık için büyük müjdeler içermektedir. Her zamankinden daha fazla sevgi, huzur ve barışa ihtiyacı olan insanlığın tekrar kurtuluşuna vesile olması için bu geceyi bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu vesile ile başta Çavdırlı hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve bütün İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum”