1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (30.04.2015 15:43:00)

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Çavdır Belediye Başkanı Mustafa UYSAL, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü çalışanlar tatil havasında kutlayacaklardır. Hükümetimizce 1 Mayıs’ın tatil ilan edilmesi çalışanlar adına büyük bir kazanımdır” dedi.

Başkanımız Mustafa UYSAL, “Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören birlik ve dayanışma ruhunu yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetten geliyoruz. Bizler biliyor ve inanıyoruz ki ekonominin temel unsuru olan insan emeğine gereken önemin verilmesi aynı zamanda gelişmiş ve kalkınmış ülkelerin medeniyet seviyelerinin de bir göstergesidir. 1 Mayıs'ın Emek ve Dayanışma Günü'nün anlamına uygun, insan onuruna yaraşır bir şekilde, kardeşlik duygularıyla, huzur, güven ve barış ortamında kutlanmasını temenni ederim. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılar sunarım”