Kurban Bayramınız Mübarek Olsun (02.10.2014 09:47:00)

Çavdır Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Sosyal hayatımızın sembolleşen dini ve milli günlerinden biri olan Kurban Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Başkan UYSAL mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörünün yaygınlaştığı, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir. Toplumsal dayanışma, yardımlaşma ve barışın temel harçlarıdır. Gerek milli, gerekse dini bayramlarımız, milletimizin sevinçte, kederde, mutlulukta bir ve beraber olmasının sembolleridir. Bayramlarda kaybolan ümitler yeşermekte, solan yüzler canlanmakta, kırık kalpler onarılmakta, dargınlar barışmakta, ölenlerin hatıraları tazelenerek rahmetle anılmaktadır. Hastaların, yaşlıların, öksüz ve yetimlerin yüzleri gülmekte ve kısaca her türlü insani ve ahlaki değerler hayata geçirilmektedir. Bu vesileyle ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh olmasını, milletimizin sağlık ve saadetini Yüce Allah’tan niyaz ediyor, sizlerin de barış, huzur, sağlık ve mutluluk içerisinde daha güzel yarınlara ve daha nice bayramlara sevdiklerinizle beraber ulaşmanızı diliyorum. Bu duygularla, bütün vatandaşlarımızın ve İslam Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.