Kaymakamımız Ahmet Can PINAR' a Veda (16.08.2012 11:05:00)

Çavdır Kaymakamımız Ahmet Can PINAR,  Van İli Saray İlçesine tayin olması dolayısıyla Çavdır Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL'a veda ziyaretinde bulundu.

2010 yılından bu yana İlçemiz Kaymakamlığını başarılı şekilde sürdüren ve ilçemize önemli katkı ve hizmetleri olan Kaymakamımız Sayın Ahmet Can PINAR'ın yeni görev yerinde başarılarının devamını dileriz.

Yaklaşık 3 yıldır İlçemizde başarılı bir şekilde görev yapan Kaymakamımız Ahmet Can PINAR, bu zaman zarfı içinde herkesle iyi ilişkiler içerisinde olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL, Kaymakamımız Ahmet Can PINAR'ı Çavdır ve halkının her zaman saygı ve sevgiyle hatırlayacağını ifade etti.

Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL, Çavdır Belediyesi ve Çavdır halkı adına Kaymakamımız Ahmet Can PINAR'a plaket takdim etti.