Ramazan Ayı'nız Mübarek Olsun (19.07.2012 16:38:00)

Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL Ramazan Ayı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan UYSAL yaptığı açıklamada ‘’Bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayı’nı daha birlikte karşılamanın mutluluğunu tüm halkımız ile paylaşmanın sevincini yaşıyorum. On bir ayın sultanı mübarek Ramazan Ayı’na iştirak ediyoruz.

Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük bir katkısı olur.

Mübarek Ramazan Ayı’nın Ülkemizde, İlçemizde ve tüm İslam Âlemi’nin yarattığı birleştirici gücün, dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olması en büyük arzumdur.

Ramazan Ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Sevinç ve kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız Ramazan Ayı’nın siz değerli hemşehrilerim için bolluk ve bereketli geçmesini dilerim.

Sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan Ayı geçirmek dileği ile en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’