Beraat Kandiliniz Kutlu Olsun (04.07.2012 09:53:00)

Belediye Başkanımız Mustafa UYSAL Beraat Kandili Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Başkan UYSAL mesajında “bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına kavuştuğumuzu bizlere müjdeleyen, feyz ve bereketin ifadesi olan mübarek Beraat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Beraat Kandili; Cenabı Allah’ın insanlığa feyz ve bereketini esirgemeden dağıttığı, günahlardan arınma noktasında büyük fırsatlar sunduğu bir gece anlamını taşıyan bu geceyi en güzel şekilde değerlendirmemiz ve Yüce Rabbimize olan kulluk vazifesini yerine getirmemiz kendi hayrımıza olacaktır. Bu vesileyle başta bütün hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam âleminin mübarek Beraat Kandilini en içten duygularımla tebrik ediyor, insanlığa barış, huzur, dayanışma ve kardeşlik getirmesini ve bu duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını dilerim" dedi.